Section 1 : Course Overview

Lecture 1 INTRODUCTION TO BRAINMEASURES PROCTOR SYSTEM Pdf
Lecture 2 Curriculum Overview 3:55
Lecture 3 About Proctor Testing Pdf

Section 2 : Data Science Career Overview

Lecture 4 Why a choose a career in Data Science 2:35
Lecture 5 Data Science is Interdisciplinary 2:29
Lecture 6 Data Science Position and Titles 3:58
Lecture 7 Thoughts on Higher Education 4:55

Section 3 : Data Science Interview Preparation

Lecture 8 Introduction to Interview Preparation 0:39
Lecture 9 Technical Tools of the Trade 6:26
Lecture 10 Theory Knowledge
Lecture 11 Machine Learning Knowledge 2:8
Lecture 12 Software Knowledge 2:49
Lecture 13 How do I know when Im ready 4:49

Section 4 : The Data Science Interview Process

Lecture 14 Resumes 9:36
Lecture 15 Interview Process 6:27
Lecture 16 Landing Interviews 7:19
Lecture 17 Negotiating Offers 6:55

Section 5 : Probability Theory Interview Questions

Lecture 18 Introduction to Probability Interview Questions 0:59
Lecture 19 Probability Question 1 0:38
Lecture 20 Solution for Probability Question 1 4:44
Lecture 21 Probability Question 2 0:21
Lecture 22 Solution for Probability Question 2 0:55
Lecture 23 Probability Question 3 0:29
Lecture 24 Solution for Probability Question 3 0:48
Lecture 25 Probability Question 4 1:44
Lecture 26 Solution for Probability Question 4 2:9
Lecture 27 Probability Question 5 0:41
Lecture 28 Solution for Probability Question 5 2:27
Lecture 29 Probability Question 6 0:34
Lecture 30 Solution for Probability Question 6 2:17
Lecture 31 Note about Probability Interview Question 7 Text
Lecture 32 Probability Question 7 0:52
Lecture 33 Solution for Probability Question 7 5:0
Lecture 34 Probability Question 8 0:34
Lecture 35 Solution for Probability Question 8 2:20
Lecture 36 Probability Question 9 0:30
Lecture 37 Solution for Probability Question 9 1:10

Section 6 : Statistics Interview Questions

Lecture 38 Introduction to Statistics Interview Questions 0:38
Lecture 39 Statistics Interview Question 1 1:21
Lecture 40 Solution for Statistics Interview Question 1 4:23
Lecture 41 Statistics Interview Question 2 0:46
Lecture 42 Solution for Statistics Interview Question 2 3:15
Lecture 43 Statistics Interview Question 3 0:29
Lecture 44 Solution for Statistics Interview Question 3 4:6
Lecture 45 Statistics Interview Question 4 1:14
Lecture 46 Solution for Statistics Interview Question 4 2:56
Lecture 47 Statistics Interview Question 5 1:31
Lecture 48 Solution for Statistics Interview Question 5 5:55

Section 7 : Product Analysis and Business Metrics Interview Questions

Lecture 49 Introduction to Product Design and Metrics 0:39
Lecture 50 Product Design and Metrics - Interview Question 1 0:45
Lecture 51 Product Design and Metrics - Interview Question 1 - Solution 4:19
Lecture 52 Product Design and Metrics - Interview Question 2 1:30
Lecture 53 Product Design and Metrics - Interview Question 2 - Solution 2:25
Lecture 54 Product Design and Metrics - Interview Question 3 0:42
Lecture 55 Product Design and Metrics - Interview Question 3 - Solution 2:2
Lecture 56 Product Design and Metrics - Interview Question 4 0:48
Lecture 57 Product Design and Metrics - Interview Question 4 - Solution 1:20
Lecture 58 Product Design and Metrics - Interview Question 5 2:23
Lecture 59 Product Design and Metrics - Interview Question 5 - Solution 3:22

Section 8 : Working with Data Interview Questions

Lecture 60 Introduction to SQL Questions 1:15
Lecture 61 Data with SQL - Interview Question 1 0:20
Lecture 62 Data with SQL - Interview Question 1 -Solution 1:5
Lecture 63 Data with SQL - Interview Question 2 0:21
Lecture 64 Data with SQL - Interview Question 2 - Solution 0:58
Lecture 65 Data with SQL - Interview Question 3 0:26
Lecture 66 Data with SQL - Interview Question 3 - Solution 0:45
Lecture 67 Data with SQL - Interview Question 4 1:9
Lecture 68 Data with SQL - Interview Question 4 - Solution 1:50
Lecture 69 Data with SQL - Interview Question 5 0:29
Lecture 70 Data with SQL - Interview Question 5 - Solution 1:6

Section 9 : Machine Learning Interview Questions

Lecture 71 Introduction to Machine Learning Interview Questions 0:58
Lecture 72 Machine Learning Interview Question 1 0:24
Lecture 73 Machine Learning Interview Question 1 - Solution
Lecture 74 Machine Learning Interview Question 2 0:16
Lecture 75 Machine Learning Interview Question 2 - Solution 2:28
Lecture 76 Machine Learning Interview Question 3 0:15
Lecture 77 Machine Learning Interview Question 3 - Solution 2:35
Lecture 78 Machine Learning Interview Question 4 0:14
Lecture 79 Machine Learning Interview Question 4 - Solution
Lecture 80 Machine Learning Interview Question 5 0:15
Lecture 81 Machine Learning Interview Question 5 - Solution 1:32
Lecture 82 Machine Learning Interview Question 6 0:32
Lecture 83 Machine Learning Interview Question 6 - Solution 0:43
Lecture 84 Machine Learning Interview Question 7 0:19
Lecture 85 Machine Learning Interview Question 7 - Solution 1:58
Lecture 86 Machine Learning Interview Question 8 0:21
Lecture 87 Machine Learning Interview Question 8 - Solution 2:13
Lecture 88 Machine Learning Interview Question 9 0:19
Lecture 89 Machine Learning Interview Question 9 - Solution 2:12
Lecture 90 Machine Learning Interview Question 10 0:12
Lecture 91 Machine Learning Interview Question 10 - Solution 2:5

Section 10 : Design of Experiments Interview Questions

Lecture 92 Introduction to Design of Experiments 0:29
Lecture 93 Design of Experiments Interview Question 1 0:31
Lecture 94 Design of Experiments Interview Question 1 - Solution 5:3
Lecture 95 Design of Experiments Interview Question 2 0:20
Lecture 96 Design of Experiments Interview Question 2 - Solution 3:47
Lecture 97 Design of Experiments Interview Question 3 0:35
Lecture 98 Design of Experiments Interview Question 3 - Solution
Lecture 99 Design of Experiments Interview Question 4 0:18
Lecture 100 Design of Experiments Interview Question 4 - Solution 2:27

Section 11 : Coding Questions

Lecture 101 Introduction to Coding Section 1:10
Lecture 102 Coding Interview Question 1 2:32
Lecture 103 Coding Interview Question 1 - SOLUTION 6:13
Lecture 104 Coding Interview Question 2 1:30
Lecture 105 Coding Interview Question 2 - SOLUTION
Lecture 106 Coding Interview Question 3 1:44
Lecture 107 Coding Interview Question 3 - SOLUTION 5:47
Lecture 108 Coding Interview Question 4 1:0
Lecture 109 Coding Interview Question 4 - SOLUTION 3:17